’t Is gedaan

Dertig juni, het is zover. Binnen ettelijke uren sta ik met mijn voeten weer op Belgische bodem, tijd voor een kleine afsluitende post dus. De zakken liggen gepakt achter me, ik vrees ditmaal voor overgewicht, hopelijk biedt de glimlach en het dragen van de winterjas soelaas.

Het is mooi geweest, zeker qua tripjes ben ik verwend geweest. Laten we stellen dat dit mijn langste vakantie ooit was. Qua vakken mocht het net dat tikkeltje meer zijn, maar ik mag niet klagen, nu kon ik tenminste volledig voor de reizen gaan, je leert andere dingen weet je wel.

En om nog even snel een update te geven van die tripjes. Er zat de laatste weken nog een gecombineerde nationale-parken-excursie in. Bialowieza werd nogmaals bezocht, Biebrza werd voor het eerst verkend. In mijn Oekrainevakantie beleefde ik dolle avonturen in L’viv en Kiev. En sinds eergisteren ben ik terug van de ecologische stage in Biebrza weer i.s.m. de UA. Der valt een pak over te vertellen, maar dat kan ik evengoed vertellen als ik jou, trouwe lezer, tegenkom in levende lijve!

Na een kleine 5 maanden dacht ik je wel te vertellen dat ik Polen kende, maar ik kan hier geen al te krasse uitspraken doen. Slechts een tweetal weken geleden kwam ik erachter dat de Poolse auto’s altijd met hun lichten aan rijden. Welke verschillen heb ik dan nog niet opgemerkt, vraag ik me dan af…

Goed, ik wou nog wat meer schrijven, maar mijn tijd blijkt te beperkt om een volledige blogpost af te werken, den deze gaat zodadelijk bus 148 richting luchthaven nemen. Do widzenia Polska!

UPDATE: Deze foto geeft mezelf als langharig monster weer, enkele dagen na mijn thuiskomst, ondertussen ben ik weer gewoon mijn herkenbare zelf geworden: een kortharig monster!

Advertenties
Explore posts in the same categories: Warschau

3 reacties op “’t Is gedaan”

 1. tante Lieve Says:

  Wat een eer om jouw laatste Poolse posting als eerste te mogen becommentariëren !
  Welkom thuis : trek die winterjas maar uit !
  Waar is die foto met je lange haar ? Als het er nog niet af zou zijn…kom maar af naar Tielen en ik geef je een coupe ‘Wardje’.
  Groetjes van ons allevier, Lieve

 2. Nonkel Pieter Says:

  Deze trouwe lezer heeft spijt dat het varkentje met de lange snuit is gekomen wat deze blog betreft. Geniet van de Belgische zomer!

 3. dietercrauwels Says:

  @tante Lieve: In Brussel heb ik niet alleen mijn winterjas kunnen uittrekken, ook mijn 2 broeken over elkaar vond ik uiteindelijk wel wat warm. Een coupe ‘Wardje’ zit er niet meer in, aangezien het er ondertussen af is, maar een foto wordt zeker nog bezorgd!
  @Nonkel Pieter: Wat de Poolse posts betreft is het sowieso gedaan, deze blog wordt echter nog niet opgedoekt, maar daarover later meer!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: