Sfeer Gelinkt aan Goei Weer

Twee weken geleden vrijdag kreeg ik Belgisch bezoek, en niet het minste. Lynn zou komen voor een dagje, en als surprise bracht die Sophie mee. Tweewerf hoera dus! Heel erg vreemd trouwens om nog eens een dagje Vlaams te klappen, maar ’t was heel erg leuk, ik heb er van genoten. Ze brachten tevens wierook, mirre, een laptop en de zon mee. Die laatste kwam er, jammer genoeg voor hen, pas daags na hun vertrek door, maar hield verdorie wel aan tot gisterenavond, zoiets biedt uiteraard mooie perspectieven. Een zoobezoek (waar voor je geld!), of ontdek-nieuwe-stadsdelen-ervaringen bijvoorbeeld. Het Joods kerkhof bleek echt de moeite. Bij gebrek aan fotografisch materiaal beschrijf ik het even kort. Beeld je een bos in, met daartussen halfgebroken schots en scheve grafstenen, de natuur overwint echt het kerkhof, dat zo de sfeer krijgt van een cliché-horrormovie (uiteraard nog nooit zo’n film gezien), maar dan bij klaarlichte dag.
Met het warme weer kwam ook de eerste barbecue, heerlijk, die typische SGGW-sfeer die hier hangt. Bij benadering is die beschrijfbaar als iets tussen de sfeer op een festival, op een scoutskamp en die van in The Bronx in New York (uiteraard nog nooit geweest). In elk geval heerlijk vertoeven hier op de campus!

Ondertussen komen er a volonté aanbiedingen binnen van mensen die tondeuses blijken te bezitten. Dus misschien gaat het haar er toch nog af. Het zal in elk geval iets voor na Gdansk zijn, alwaar ik vanaf morgen zal citytrippen.

Gelukkige verjaardag kaWouter!

Advertenties
Explore posts in the same categories: Warschau

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: